15 plakjes
Voorbereiding: 10 minuten
Kooktijd: 40-45 minuten in de over op 200 graden
Een heerlijk gezond tussendoortje! Dit brood valt op verschillende wijzen te bereiden. Veel ingrediënten zijn vervangbaar. Ga dus zelf ook experimenteren welke verhoudingen je lekker vindt.
Benodigdheden
- 150g fine oats
- 8g/1 eetlepel Bakpoeder
- Flinke schep kaneel
- Scheut honing
- 4 eieren
- 350-400g banaan
- 100g blauwe bessen
- Handvol walnoten
Voedingswaarde | Bananenbrood | 1 portie |
---|---|---|
Calorieën | 1530 | 102 |
Eiwitten | 62g | 4g |
Koolhydraten | 188g | 12.5g |
Suikers | 41g | 2,75g |
Vet | 54g | 3,6g |
Waarvan verzadigd | 2g | 0,13g |
Bereiding
- Voeg de Ultra Fine Oats samen met het bakpoeder, kaneel, honing, de vier eieren en 2/3 van het totale grams bananen waar je voor hebt gekozen en mix deze door elkaar met de mixer.
- Snijd de overige banaan in kwartjes en roer deze samen met de walnoten en de blauwe besjes door het beslag
- Smeer de (siliconen) bakvorm in met cocosolie
- Stel de oven in op 200 graden en laat het brood 40-45 minuten bakken