Image Alt

Personal Training

Intake

.

Een intake inplannen is gratis, en volledig vrijblijvend. Een intake bestaat uit 10-15 minuten kennismaking, 35-50 minuten trainen en 5-10 minuten evaluatie. Op basis van de gestelde persoonlijke doelen, en het huidige fysiek, wordt er een advies uitgesproken. Tijdens de training word je getest op: kracht, (spier)conditie, uithouding- en doorzettingsvermogen. De intake kan je zowel inplannen met een vrouwelijke als mannelijker personal trainer. Dit is naar eigen keuze.

a
Personal Training Almere

Personal Training

.

Bij personal training word je door Liselot of Mohamed 1-op-1 begeleid naar je persoonlijk doel. Het gewenste resultaat wordt gezamenlijk vastgesteld tijdens de intake. Wekelijks wordt er met verschillende middelen gemonitord hoe de voortgang verloopt, en wat we kunnen doen dit, indien mogelijk, nog te verbeteren. Personal training is leuk, intensief, maar je sluit elke training af met een lach en voldaan gevoel! De lessen kunnen naar keuze variëren van 30, 45 of 60 minuten.

DUO-Training

.

Heb je een vriend, vriendin, buurvrouw, kennis of partner met wie je graag personal training wil volgen? Dan is DUO-Training de perfecte uitkomst. Je stelt met de trainer individuele en gemeenschappelijke doelstellingen op, en je gaat samen aan de slag deze te bereiken. Bij DUO Personal Training wordt de aandacht over twee personen verdeeld, en daarom mag je ook de kosten door twee delen! Het proberen waard? Plan dan een gratis intake in!

Duo Personal Training Almere Fit Formula

Small Group Training

.

Small Group training is een heel goed alternatief voor wanneer je de kosten van één op één begeleiding te hoog vindt, of als je het leuk vindt gezamenlijk te trainen. Small Group training biedt de voordelen van het intensief werken met een personal trainer tegen een lager tarief en samen met anderen. Small Group Training start vanaf drie personen.

Bedrijven

.

Onze partner Sport in Business faciliteert sportieve trainingen voor bedrijven in de vorm van fitboksen, circuit-, loop- en weerbaarheidstrainingen. Het uitgangspunt van deze trainingen is het fit(ter) maken van de werknemer. Het doel is: terugdringen van ziekteverzuim, arbeidsproductiviteit van de werknemer verhogen en teambuilding verbeteren. De trainingsfrequentie kan variëren van 1 keer per maand tot 5 keer per week. De duur van een training kan verschillen van 30 tot 60 minuten.

Logo Sport in Business
Sport in Business
Close
× Kunnen wij je helpen?