Image Alt

Klantervaringen

Wat zeggen klanten over Fit Formula?

De klanten van Fit Formula lopen uiteen van man, vrouw, jong en oud. Allemaal zijn ze begonnen met personal training met een eigen doel voor ogen. Lees hier hoe zij de begeleiding van Fit Formula (hebben) ervaren, en welk resultaat ze hebben behaald!

Katri

“I was never very active with sporting but after having a child, five years passed by without any sport and scale went up 20 kg. It was time for a change with help of a personal trainer! I have been training with Liselot now 1,5 years twice a week and I LOVE IT! She is listening carefully to your goals and wants to help you to reach them. She is very motivating and easy to talk to (also in English). Her trainings are always versatile and she has the ability to make you wanna give your 100% every time. My condition is today much better, I’ve lost 15 kg, I’ve found the joy of sporting and I feel so much better! I will keep going on with Liselot even though the goals would be reached :-)”.

Katri & Danny

Charlotte

“De trainingen zijn top. Samen met Liselot bespreek ik mijn doelen en ze maakt aan de hand daarvan een plan van aanpak. Elke training wordt gekeken naar vooruitgang en verbeterpunten, zodat ik gericht kan trainen voor m’n doelen. Liselot zorgt ervoor dat ik na elke training helemaal gesloopt ben, maar ze zorgt er ook voor dat ik extra motivatie en zelfvertrouwen krijg. Ook de locaties van de trainingen zijn erg fijn. Naast dat we in een mooie gym trainen, gaan we ook vaak naar buiten. Zo heb ik al meerdere trainingen op het strand en ik het park gehad. Deze afwisseling is erg prettig. Voor iedereen die in een korte tijd veel wil bereiken, zijn de personal trainingen van Fit Formula zeker een aanrader!”

Charlotte

Danny

“Na een lange tijd niet aan sport gedaan te hebben (buiten een fitnessabonnement om waar ik alleen in het begin 2 à 3 keer gebruik van heb gemaakt), ben ik een keer meegegaan met mijn vrouw om mee te doen met haar personal training om te kijken of dat iets voor mij zou zijn. Ondanks mijn slechte conditie vond ik het meten heel leuk. Inmiddels ben ik nu een tijdje aan het trainen bij Liselot en het bevalt erg geod! Inmiddels al de nodige ‘Netflix kilo’s’ kwijtgeraakt en een stuk fitter geworden waardoor ik veel beter in mijn vel zit! De trainingen zijn afwisselend en je denkt nooit achteraf dat je nog wel door had kunnen gaan, want Liselot weet elke keer weer zo te maken dat je altijd tot je uiterste moet gaan, en zo hoort het ook! Ze denkt ook altijd met je mee, en als ik eenmaal weer op adem ben gekomen is er tussen de oefeningen door ook altijd wel tijd voor een praatje. Al met al zeer tevreden met Liselot als personal trainer, en haar werkwijze! Zeker weten een aanrader!”

Danny

Madhu

“In 2018 ben ik samen met een vriendin begonnen met trainen bij Liselot. Het was de bedoeling om 6 weken te trainen met als doel een betere uitvoering van de oefeningen. Na 6 weken vonden we het eigenlijk zo leuk en waren we zo tevreden over het resultaat dat we niet weg wilde en eigenlijk tot nu toe niet meer weg zijn gegaan.. Liselot is een hele fijne trainer, weet heel goed waar ze het over heeft en neemt haar werk serieus. Tegelijkertijd is het ook altijd feest met Liselot want ze weet me altijd wel te laten lachen. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik ontzettend blij ben dat ik bij haar train. Ik zit nu veel lekkerder in mijn vel en ben in een korte tijd een stuk sterker geworden. Daarnaast wilde ik heel graag aankomen en door de combinatie van trainen en de juiste voeding heb ik in een korte tijd veel spiermassa opgebouwd waardoor ik mijn streefgewicht heb behaald”.

Chi-Kit

“Elke keer weet Liselot mij weer een training met grote diversiteit aan oefeningen voor te schotelen. De balans tussen kracht en conditie was prima op mijn fysiek afgestemd. Verder houdt zij rekening mee met mijn klachten/blessures en worden de oefening aangepast zodat ik toch mijn spieren op verantwoorde wijze kan trainen. Kortom, uitstekende begeleiding, gevarieerde oefeningen, altijd in voor een leuk gesprek en is enorm goed in het motiveren. Liselot is een personal trainer die ik van harte aanbeveel.”

Chi-Kit

Trisha

“In een gesprek met Liselot over sporten vertelde ik haar waar ik tegen aan loop tijdens mijn trainingen. Ze nodigde mij uit om bij haar een vrijblijvende les te komen volgen. Tijdens deze les ervaarde ik een hele andere manier van sport dan dat ik gewend ben en merkte al tijdens de les dat mijn lichaam dit niet kende. Zoals ik het omschreef tegen haar: Verzuring 2.0. (Mensen die van Liselot PT krijgen weten precies wat ik daarmee bedoel!). Liselot heeft een eigen goede visie over trainen en past toe wat zij ook zelf ervaren heeft wat werkt. Ze luistert goed naar de wensen van haar klanten en haalt het maximale uit een training!”

Trisha

Sofia

“Liselot has been absolutely superb! I’ve been training with her for nearly 11 months. I was always fit, since I changed my job I gained 15 kg.
With her positive energy made me feel comfortable from the first time! She is encouraging, enthusiastic and genuinely loves helping other reach their fitness goals! After hard trainings with liselot ,all this month’s I reach my fitness goals and make new ones! I’m feeling confident ,fitter and stronger!
If you’re looking to get fit and have fun I high recommend liselot.
Awesome programs and teams! Thank you our 《CARDIO KILLER》.”

Sofia

Pauline & Brian

“Ik train nu een aantal maanden samen met mijn vriend met Liselot, en ik kan iedereen haar aanraden. Geen enkele training is hetzelfde, en elke keer worden weer gemotiveerd om tot het uiterste te gaan. Er wordt gekeken naar je persoonlijke doelen en hierop wordt de training aangepast. Bij Liselot krijg je een totaalpakket, naast de trainingen is ze ook niet te beroerd om ons voedingsadviezen te geven. Door de intensieve begeleiding hebben we een gezondere levensstijl ontwikkeld.
Naast het harde werken is er ook altijd ruimte voor een gezellig praatje & lolletje. We gaan met veel plezier naar de training.”

Pauline en Brian

Almar

“Sinds driekwart jaar aan het trainen bij Liselot. Een enorme diversiteit aan oefeningen heeft ervoor gezorgd dat de conditie weer op peil is en steeds beter wordt. Elke week weer andere spiergroepen en conditietrainingen. Vanaf de eerste keer wil je niet meer stoppen! Dit is zoveel beter als een sportschoolabonnement en een mooie stok achter de welbekende deur”.

Almar

Varisha

“Erg tevreden! Liselotte geeft altijd een veelzijdige training die zelden het zelfde is. Vaak is het een verassing wat mij nu weer te wachten staat. Zij is geduldig en neemt echt de tijd om iets uit te leggen en past zich aan op je eigen tempo en kracht. Die wij gezamenlijk dan opbouwen. De resultaat van de trainingen is dan ook geweldig en goed te zien! Een echte topper! Ik zou haar zeker aanbevelen”.

Varisha

Robin & Bianca

“Liselot is amazing! My girlfriend and I have been training with her ever since we started living together, and it has been great. Sure, she likes to slowly see you collapse during trainings, but in a good way 🙂 The trainings never get boring and it’s just always fun to go there!”

Robin & Bianca

Jenny

“Hele leuke personal training bij Liselot gehad. Ze is erg betrokken en weet ook altijd gelijk naar aanleiding van je wensen een training zo te wijzigen dat ie nog leuker wordt. Mijn dochter was ook altijd mee en die wist ze er leuk bij te betrekken. Een aanrader!”

Jenny

Nikki

“Train al een aantal maanden bij Fit Formula met veel plezier. Ik ben veel fitter en sterker dankzij Liselot. Elke training doen we weer wat anders ookal kom ik regelmatig perweek. Fijne coaching en gezellige lessen. Zeker aan te raden! 5*****”

Nikki

Anisha

“Liselot is een top trainer! Ze haalt het beste van jezelf naar boven, en motiveert je om door te gaan wanneer je denkt dat je al alles hebt gegeven. Ze bespreekt de doelen die je wil behalen en gaat je gericht daarop trainen. Geen enkele training met Liselot is hetzelfde, dit maakt het daarom ook leuk om samen met haar te trainen!”

Anisha

Gertjan

“Al anderhalf jaar train ik met Fit Formula. In eerste instantie begonnen met Personal Training. In grote tevredenheid mijn vrienden erbij betrokken. Momenteel train in twee keer per week. Één in DUO en één met zijn vieren. Zeer fijn en flexibel. Erg tevreden!”

Gertjan

Angela

“Top trainer is Liselot! Ik ben iedere keer voor een training een beetje zenuwachtig voor wat komen gaat, maar ze haalt toch steeds het beste uit mij. Leuke oefeningen en ook zeer gevarieerd. Mijn conditie was binnen een paar weken weer helemaal top!”

Angela

Maureen

“In 2016 heb eerder met Liselot getraind, met een geweldig resultaat. Heel dom heb ik het laten verwaarlozen. Nu als 50-jarige wil ik graag weer in goede conditie komen. Daarom train ik sinds een paar weken weer bij haar. In de afgelopen jaren heb ik Liselot leren kennen als een leuke, eerlijke en professionele jonge vrouw. Wij hebben in het begin mijn doelen en blessure doorgenomen, zodat zij daarop haar lessen kan afstemmen. Doordat ze altijd scherp en positief blijft gedurende de les weet ze je iedere keer op een gezonde wijze over je eigen grens te tillen, als je het zelf even niet meer ziet zitten. Kortom: wil je het uiterste uit jezelf halen, en na iedere les een voldaan gevoel hebben? Dan raad ik Fit Formula zeker aan.”

Maureen

Jesra

“A while ago, I reached out to Lis for an intake. Lis was very open and honest during the intake. She asked me what my goal was with PT and also briefly described which method she thinks would work to accomplish my goal. Almost a month later, we’ve seen some major results. My muscles are showing, my endurance has improved drastically and, my technique is on her way. Lis really takes her time to create workouts that work for my body and makes sure that I execute the technique as best as possible to get the most out of my workout. Lis also takes her classes very seriously. There’s no excuses and reasons to give up during classes. It’s one full sweaty hour! Besides the intense workouts, I have great talks with Lis and she’s always ready to give advice. I can’t wait to see the results that we’ll achieve together”

Jesra Wiersma

Chelsey

“Beste personal trainer die er is! Bespreekt samen je doelen en werkt daar gericht naar toe. Is niet alleen een trainer, maar ook een luisterend oor.”

Chelsey

Jhelissa

“Liselot heeft mij na mijn zwangerschap teruggebracht naar mijn oude gewicht. Goede coach luistert naar je wensen en probeert daar altijd op in te spelen. Heel blij met het resultaat.”

Jhelissa

Romy

“Liselot is een super personal trainer! Tijdens elke training is er een nieuwe uitdaging en wordt je gemotiveerd om je doel te behalen. Persoonlijk vind ik het erg fijn dat ik met alle vragen omtrent sport & voeding bij Liselot terecht kan en zij hier ook uitgebreid antwoord opgeeft.”

Romy

Johmari

“Liselot is een top trainster!!! Ze weet echt het onderste uit de kan te halen waardoor ik mijn fysieke doelen heb bereikt. Ook geeft ze de handvaten mee waardoor je niet terugvalt in oude gewoontes. Nu kan ik zelf op gewicht blijven, en verder trainen. Echt een aanrader!”

Johmari

Evelien

“Liselot weet mij steeds tot het uiterste te laten gaan, maar houdt tegelijkertijd ook erg fijn rekening met wat je kan. Daarnaast is het ook gezellig om door haar getraind te worden!”

Evelien

Janneke

“Liselot is een geweldige trainer die goed kijkt naar jouw te behalen doelen. Ze weet ook net even dat beetje extra uit je te halen. Ook fijn om stoom af te blazen met het boksen. Ik kan haar zeker aanbevelen voor pt”.

Janneke

Martijn

“Doe nu een klein jaar PT en wordt iedere week weer verast met een leuke en gevarieerde mix van oefeningen. Het is ook erg fijn dat er goed rekening wordt gehouden met aanwezige blessures. Tevens blijft het mooi om te zien dat je grenzen toch iedere keer weer verder verlegd worden.”

Martijn

Aarty

“Nu sinds 3 weken, 2 x per week aan het sporten geweest bij Liselot. Ze luister heel goed naar wat je wilt bereiken. Ze is motiverend en positief en weet waar ze het over heeft. Ik zie nu al het verschil in mijn lichaam.”

Small Group Training Almere

Djalieza

“Liselot is echt een top trainer! Elke week zijn er weer nieuwe oefeningen waardoor het trainen leuk blijft. Ook motiveert ze heel goed, waardoor ik het beste uit mezelf kan halen tijdens de training!”

Joyce

“Van te voren had ik nooit bedacht hoe leuk ik dit zou vinden! Liselot, ik vind dat je het heel goed doet! Elke week heb je weer een gevarieerde en zeer uitdagende training voor ons in petto! Ik haal meer uit een uur trainen dan ik ooit heb gedaan! Super!”.

Joyce

Ashwini

“Super personal trainer! Elke les blijft een uitdaging. Eerlijke, goede en zeer motiverende begeleiding! Stimuleert naast de training ook een gezonde levensstijl.”

Ashwini

Shivany

“Trainen bij Liselot is super! Goede begeleiding tijdens de lessen en een energieke en gezellige sfeer. Resultaat is zichtbaar en voelbaar. Ik kijk elke keer weer uit naar de les! :)”

Shivany

Andjani

“De afgelopen 6 weken heb ik samen met mijn beste vriendin heel leuk en intensief getraind met Liselot. Elke les was anders en steeds weer uitdagend, waardoor je het snelste resultaat bereikt. In anderhalve week was ik al 8 cm bij mijn buik verloren en 4 cm bij mijn taille! Ik had nog nooit eerder zo snel resultaat geboekt als door de trainingen van Liselot. Ik ben erg tevreden, en zal snel weer bij haar gaan trainen!”

Sakina

“Ik train drie jaar bij Lies met tussenstops. Lies is een super goeie, motiverende en fijne trainer. Ze weet me iedere keer weer te verassen met haar trainingen en uitdagingen. Ik merk snel resultaat. Ik voel me zowel mentaal als fysiek sterker. Ze leert je lichaam kennen en past zich daarop aan, dus ik voel me nooit overbelast, TOPPERRR 🤩!”

Chané & Jeroen

“Fijne personal trainer! Liselot zorgt er voor dat je niet alleen fysiek sterk wordt, maar ook conditioneel veel vooruitgang boekt. Ben je op zoek naar verbetering van je fysieke gezondheid, dan zit je hier goed!”

WhatsApp Image 2020-07-22 at 13.03.19

Umti

“Sporten was eigenlijk nooit mijn ding. Ik wilde altijd wel fitter worden en lekker in mijn vel zitten, maar het sporten vond ik gewoon niet leuk. Nadat ik verschillende resultaten had gezien van mensen die bij Liselot trainen wilde ik het wel proberen. Na een proefles mocht ik erover nadenken of ik wel of niet wilde starten. Na de proefles wist ik eigenlijk al meteen dat ik dit wilde en nooit zoveel uit mezelf had kunnen halen zonder Liselot. Nu ben ik na 1,5 maand trainen 2 weken eruit geweest. Toen ik gister weer begon was ik oprecht gelukkig. Ik had nooit gedacht dat ik het sporten en Liselot zo ontzettend zou missen. Het sporten met Liselot is anders dan gewoon maar zelf “even” de sportschool in gaan. Elke les is divers, alles is aangepast op je eigen niveau, je weet nooit wat je per les kan verwachten en je wordt zeker elke les weer uitgedaagd. Je merkt na 2 weken dat je ook echt vooruit gaat en dat je fitter wordt. Ik krijg door elke les weer een beetje zelfvertrouwen. En mijn zelfbeeld gaat weer omhoog! Daarnaast is Liselot heel lief. Ze bekommert zich om elke klant en is heel betrokken bij het behalen van je doelen. En ohja, IK KAN BURPEEEESSS!!”

WhatsApp Image 2020-07-22 at 13.08.43

Robin

“Geweldige personal training gehad! Liselot weet je uitstekend te motiveren, is zeer professioneel en heeft kennis van zaken. Daarnaast zijn de trainingen uitdagend, veelzijdig en heel erg leuk. Na mijn zwangerschap was de personal training super om weer een start te maken om weer back in shape te komen. Liselot hield ook goed rekening met mijn capaciteiten. Ik zou haar aan iedereen aanbevelen!”

Eileen

“A few months ago, my friend invited me for a personal training session with Liselot. I will never forget, as I had jelly legs after the training, especially after my first challenge of staircase running. Now training 1 or 2 per week, and really see my condition progressing after each session. Liselot looks at your strengths, weaknesses, and where you can improve as an individual. Training sessions are diverse and never the same. Great trainer and well done Liselot!”

WhatsApp Image 2020-07-22 at 12.58.43

Marit

“”

Danitsha

“Je wordt hier goed begeleid, en er wordt volkomen focus gegeven om jouw doelen te behalen. Er wordt naar je geluisterd en er wordt gezorgd dat je het uiterste uit jezelf haalt”

WhatsApp Image 2020-07-22 at 13.16.15

Melanie

“Ik kom van heel ver, maar in korte tijd hebben wel al zo veel bereikt. Op de momenten dat ik denk dat ik niet meer kan, laat jij zien dat ik nog veel meer in mij heb. Ik ben er nog niet, maar ik weet zeker dat ik er kom!”

WhatsApp Image 2020-07-22 at 13.07.58

Pamela

“Zeer professioneel met oprechte betrokkenheid en persoonlijke aandacht. Liselot weet je uit je comfortzone te halen en uit te dagen. Ik ben blij dat ik voor haar gekozen heb!”

WhatsApp Image 2020-07-22 at 13.17.50

Karen & Clifton

“Mijn man en ik trainen sinds een maand twee keer per week bij Fit Formula. Liselot is een trainer die het maximale uit je probeert te halen. Ze moedigt je aan maar is ook streng wanneer ze dat nodig vindt. Alles met als doel jouw je doelen te laten bereiken. De trainingen zijn afwisselend en leuk. We komen altijd moe maar voldaan thuis. Wij gaan nog even samen door….”

Karen Clifton

Lima

“Al een tijdje krijg ik PT van Lis. De lessen zijn wisselend, uitdagend en vooral leuk. De afgelopen tijd is mijn uithoudingsvermogen en techniek sterk verbeterd. Lis zorgt ervoor dat ik het beste uit mezelf haal en daagt me uit om beter te worden.”

Lima Dina

Nandini

“De trainingen van FIT FORMULA in 1 woord: KRACHT! Liselot is de meest veelzijdige en creatieve trainer die ik ken. Voor elke situatie heeft zij een oplossing, geen enkele training is hetzelfde. Dus je verveelt je nooit, altijd een nieuwe uitdaging. Ze luistert ontzettend goed naar je en weet wat je lichaam aan kan. Zelfs als ik een mindere dag heb, weet Liselot nog het beste uit mij te halen. Weer een overwinning en met een trots gevoel naar huis! Goed ademhalen tijdens de training heb ik ook geleerd van Liselot, ze bleef mij daarin coachen. Vandaag is het een skill die bij elke oefening weer gebruik, zodat ik elke keer het maximale aan kracht kan geven. Ik had geen idee hoe sterk ik was tot ik met Liselot had getraind. That was life changing! En wat een boost gaf het! Dit is dus exact de meerwaarde voor mij van Liselot als Personal Trainer, ze haalt het allerbeste uit je.”

Close
× Kunnen wij je helpen?