Challenge of the week

Alle Challenges en resultaten

Iedere week nemen de huidige klanten van Fit Formula het tegen elkaar op in de ``Challenge van de Week``. De mannen tegen de mannen, en de vrouwen tegen de vrouwen. Hier lees je alle uitslagen van de challenges tot nu toe!

Week 9

Planking

Regels
Steun op de onderarmen en tenen. Houd de schouders boven de ellebogen. Span de buikspieren aan, en houd het lichaam stil in een rechte “plank”.

Week 8

WALL SIT

Regels
Zak rustig door je knieën. Zet je voeten een stapje naar voren, een heupbreedte uit elkaar. Je zit zoals je op een stoel zou zitten, maar dan tegen de muur, je knieën in een hoek van 90 graden.

Week 14

Crunches

Regels
Plaats je voeten op heupafstand van elkaar: als je op je mat ligt, houd je je voeten in lijn met je heupen om gelijk te blijven (check: je zou je hielen moeten kunnen aanraken met je vingertoppen). Bij deze challenge mogen je handen los (dus ze hoeven niet achter je hoofd). Lift je borst omhoog en breng je schouderbladen, en bovenkant onderrug van de mat. Houd je nek neutraal, zodat je je core aan het werk zet. Maak zo veel mogelijk crunches binnen 3 minuten.

Week 13

310 METERS RUN AROUND THE GYM

Regels
Blijf op het asfalt. Niet wandelen. Niet afsnijden.

Week 11

Burpees

Regels
Maak zoveel mogelijk burpees binnen 60 seconden. Squat naar beneden en zet beide handen op de vloer voor je. Spring met je voeten naar achter in plank positie. Spring terug naar voren met je voeten weer bij je handen, en spring zo omhoog.

Week 10

Dead Hang

Regels
Ga hangen aan een optrek stang met volledig uitgestrekte armen. Probeer dit zo lang mogelijk vol te houden.

Week 17

AirBike 60-Second

Regels
Verbrand zoveel mogelijk calorieën binnen 60 seconden.

Week 16

Side Raise Hold

Regels
Plaats je voeten recht onder je schouders, knieën uit het slot. Lift je volledig gestrekte armen ten hoogte van je schouders, en houd zo lang mogelijk vast. De handpalmen wijzen naar beneden. Deze challenge wordt uitgevoerd met in elke hand een 2 kg dumbell.

Week 15

Stair Running

Regels
Ren de trap in de gym binnen twee minuten zo vaak mogelijk op en neer. Je mag géén treden overslaan.

Week 22

90 meter sprint

Regels

Week 19, 20 & 21

Standing Long Jump

Regels
De Standing Long Jump is een vertesprong vanuit stilstand. Sta met je voeten comfortabel uit elkaar achter de lijn, spring zo ver mogelijk en landt met beide voeten. Je mag de armswing en tegenbeweging in de benen maximaal benutten. Houd de landingspositie 5 seconden vast.

Week 18

Bench Dip Hang

Regels
Ga rechtop op de bank zitten en plaats de handen op heup breedte van elkaar met de vingers naar voren wijzend. Plaats de voeten op de grond, druk de enkels in de grond, en houd de benen gestrekt. Laat de billen van de bank glijden, en buig de ellebogen. Blijf zo lang mogelijk hangen.

Close
× Kunnen wij je helpen?