Simone is 29 jaar oud, woont in Almere en is gediplomeerd Gewichtsconsulent bij Afvallen Almere. Ze heeft niet alleen zelf veel ervaring met afvallen, maar heeft hier ook al honderden mensen bij begeleid. Ze heeft een enorme passie voor lekkere en gezonde voeding en wil anderen graag helpen, inspireren en motiveren met afvallen, het creëren van een gezonde leefstijl en zorgen voor blijvend resultaat!

Opleidingen: BGN erkend Gewichtsconsulent, Sportvoeding adviseur, Emotie-eten 

Voeding is van grote invloed op een gezonde levensstijl, en een belangrijke ondersteuning bij het bereiken van je (sportieve) doelen. Om de begeleiding zo vrijblijvend mogelijk te houden geeft Simone iedere geïnteresseerde een gratis kennismakingsgesprek.

Ben je geïnteresseerd in welke voeding jouw huidige levensstijl het beste zou ondersteunen? Maak dan een afspraak met de Fit-Formula’s Voedingscoach via [email protected] of via het contactformulier.

 

Indien je een afspraak bij verhindering niet tenminste 24 uur van te voren afzegt, zijn we genoodzaakt het afgesproken consult te berekenen. 

Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN)

Fit Formula’s voedingscoach is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN).

De meeste aanvullende verzekeringen vergoeden een aantal vormen van begeleiding geheel of gedeeltelijk. Klik hier om te weten te komen of jouw zorgverzekering de coaching van Fit Formula dekt. We adviseren je vooraf bij je zorgverzekering te informeren of je in aanmerking komt voor een vergoeding.

Je hebt geen verwijzing van de huisarts nodig. Vergoeding van de gewichtsconsulent zit in het aanvullend pakket van je ziektekostenverzekering en wordt daarom niet in mindering gebracht op je eigen risico.

gewichtsconsulenten-nederland

Prijzen

Wat Tarieven
Kennismakingsgesprek gratis
Intakegesprek € 60,-
Vervolgconsult € 30,-
4 vervolgconsulten € 99,-
Weegconsult € 15,-
Eenmalig voedingsadvies € 89,-
10 weken pakket € 189,-
20 weken pakket € 279,-
Pakket op maat ?