Proteïn wraps

2 personen Voorbereiding: 30 minuten Kooktijd: 6 minuten | 220 graden | hete lucht stand – Body&Fit proteïn wraps met kipfilet en groentes. Laag in koolhydraten en bomvol eiwitten. Zowel de vulling als de kruiden kan je uiteraard zelf bepalen. Dit recept is een goede aanvulling op het sporten. – Bereiding: Mix 4 afgestreken scheppen […]

Lees meer

Gevulde kipfilet met feta en zongedroogde tomaatjes

4 personen Voorbereiding: 15 minuten Kooktijd: 20 minuten | 200 graden | hete lucht stand – Kipfilet met feta en zongedroogde tomaatjes uit de oven. Een heerlijk simpel, en smaakvol recept. Laag in koolhydraten en boordevol eiwitten. Je kan zelf bepalen hoe veel vulling je maakt. De hoeveelheden in dit recept zijn relatief hoog.

Lees meer

Kip Ananas spiesjes

2 personen Voorbereiding: 15-20 minuten Kooktijd: 15 minuten – Ananas kipfilet spietjes met groene paprika: een heerlijk gezond recept en relatief laag in koolhydraten. Lekker voor op de bbq of als avondeten. Een variatie op dit recept is ontbijtspek om de kipfilet wikkelen.

Lees meer

Kipfilet Boemboe Rietja

4 personen Voorbereiding: 10 minuten Kooktijd: 20 minuten –Kipfilet boemboe rietja, met groentes en zilvervliesrijst: een heerlijk gezond recept laag in koolhydraten en hoog in eiwitten. Een goede ondersteuning van een dieet of het verlagen van het vetpercentage. Indien gewenst kan de zilvervliesrijst vervangen worden door normale rijst.

Lees meer

Italiaanse kipfilet

1 persoon Voorbereiding: 15 minuten Kooktijd: 30 minuten – Italiaanse kipfilet met spinazie en zoete aardappel: een heerlijk, smaakvol recept laag in koolhydraten en hoog in eiwitten. Een goede ondersteuning van de dagelijkse voeding.

Lees meer