Justins Bananenbrood

15 plakjes Voorbereiding: 10 minuten Kooktijd: 40-45 minuten in de oven op 200 graden – Een heerlijk gezond tussendoortje! Dit brood valt op verschillende wijzen te bereiden. Veel ingrediënten zijn vervangbaar. Ga dus zelf ook experimenteren welke verhoudingen je lekker vindt.

Lees meer

Proteïn wraps

2 personen Voorbereiding: 30 minuten Kooktijd: 6 minuten | 220 graden | hete lucht stand – Body&Fit proteïn wraps met kipfilet en groentes. Laag in koolhydraten en bomvol eiwitten. Zowel de vulling als de kruiden kan je uiteraard zelf bepalen. Dit recept is een goede aanvulling op het sporten. – Bereiding: Mix 4 afgestreken scheppen […]

Lees meer

Gevulde kipfilet met feta en zongedroogde tomaatjes

4 personen Voorbereiding: 15 minuten Kooktijd: 20 minuten | 200 graden | hete lucht stand – Kipfilet met feta en zongedroogde tomaatjes uit de oven. Een heerlijk simpel, en smaakvol recept. Laag in koolhydraten en boordevol eiwitten. Je kan zelf bepalen hoe veel vulling je maakt. De hoeveelheden in dit recept zijn relatief hoog.

Lees meer

Salade uit de oven

1 persoon Voorbereiding: 15 minuten Kooktijd: 20 minuten –Groenten uit de oven zijn warm, salade is over het algemeen koud. Een heel lekker, makkelijk gerecht voor de tijd in het jaar waar je net buiten kan eten. Een tip van de kok: Als je extra veel maakt en het teveel aan groenten in de koelkast zet, kan […]

Lees meer

Kip Ananas spiesjes

2 personen Voorbereiding: 15-20 minuten Kooktijd: 15 minuten – Ananas kipfilet spietjes met groene paprika: een heerlijk gezond recept en relatief laag in koolhydraten. Lekker voor op de bbq of als avondeten. Een variatie op dit recept is ontbijtspek om de kipfilet wikkelen.

Lees meer

Mango Avocado salsa

Bijgerecht: 2 personen Voorbereiding: 15-20 minuten Kooktijd: 5 minuten – Mango Avocado salsa: een heerlijke frisse salade, en simpel om te maken. Dit bijgerecht heerlijk te combineren met gegrilde kip, of spiesjes van de bbq. 

Lees meer

Kipfilet Boemboe Rietja

4 personen Voorbereiding: 10 minuten Kooktijd: 20 minuten –Kipfilet boemboe rietja, met groentes en zilvervliesrijst: een heerlijk gezond recept laag in koolhydraten en hoog in eiwitten. Een goede ondersteuning van een dieet of het verlagen van het vetpercentage. Indien gewenst kan de zilvervliesrijst vervangen worden door normale rijst.

Lees meer