Liselot Bouman

Ik heb van heel veel sporten wat meegepikt. Turnen, handbal, softbal, voetbal, dertien zwemdiploma’s behaald en uiteindelijk in Atletiek tien jaar blijven hangen. Momenteel kickboks ik vier keer in de week en doe aansluitend aan krachttrainen en hardlopen. Een leven zonder sport is voor mij dan ook ondenkbaar.

Het lesgeven begon eigenlijk bij het trainen van één vriendin, daarna nog vriendin, toen een paar collega’s totdat er een leuk groepje mensen ontstond. Op basis van het plezier wat ik daaruit haalde ben ik samen met mijn kickboksschool een project gestart waar een groep van 28 deelnemers in 12 weken zoveel mogelijk kilo’s moest verliezen. Na dit project heb ik besloten mijn Personal Training papieren te gaan halen. Om zowel in groepsvorm als 1-op-1 les te kunnen geven. Ik vind het geweldig mensen te leren trainen, en die het plezier te zien krijgen in het sporten. Het boeken van zowel fysieke, als mentale resultaten op de korte termijn is daar een groot onderdeel van.

Mijn manier van trainen kan als uitdagend en intensief omschreven worden. Ik streef er bij elke training naar een grens aan te tikken, al dan niet te verleggen. Iedere persoon, en elk lichaam, heeft een andere benadering nodig, en een eigen set aan doelen. Ik zie in elke persoon een uitdaging om te laten zien dat je zowel fysiek, als mentaal sterk bent dan je denkt!

Maak een afspraak